Vissza
Galéria - VVV koncertek: Vadkerti, Varga, Vikidál
Galéria - Fellépések 2008-2009
Galéria - Fellépések 2010
Galéria - Fellépések 2011
Galéria - Fellépések 2012
Galéria - Fellépések 2013
Galéria - Fellépések 2014
Galéria - Fellépések 2015
Galéria - Fellépések 2016
Galéria - Fellépések 2017-2018

Vadkerti Imre énekesként számos helyen fellép, szűkebb hazájában, Felvidéken és az anyaországban, valamint Európában és a tengeren túlon egyaránt. Otthonosan érzi magát mindenütt, a legkisebb helyi színpadoktól a legnagyobb előadótermekig. Akár kisebb helyi rendezvényeken, akár nagyszabású gálakoncerteken lép fel, produkcióját mindenütt egyformán magas művészi színvonal, valamint a közönség iránti elkötelezettség jellemzi. Előadóművészete rendkívül sokoldalú, repertoárja széles skálán mozog, a rockoperák és musicalek zenei világától a klasszikus rockzenén át az operett és az opera műfajáig. A közönség által jól ismert és kedvelt dalok mellett folyamatosan bővíti és színesíti műsorát.
Közel áll hozzá a hazafias rockzene, fellépésein gyakran ad elő a magyarságtudatot és a nemzeti összetartozást erősítő dalokat. Gyakran lép fel jótékony célú rendezvényeken is, művészi eszközeivel is szívesen járul hozzá a jó ügyek támogatásához.
Az elmúlt évek során Varga Miklóssal és Vikidál Gyulával VVV-formáció néven közös koncerteket adtak.
Rendszeresen vállal nemzeti identitásához és politikai szerepvállalásához kötődő fellépéseket is, amelyek tükrözik a magyarság iránti elkötelezettségét.
A 2011-es évben barátjával és művésztársával, Derzsi Györggyel együtt meghívást kapott Brüsszelbe, a Magyar Kulturális Intézetbe, 2013-ban pedig Fehér Nórával koncertezett az Európai Unió fővárosában. 2012-ben több művész kollégájával részt vett egy hosszabb kanadai turnén, ahol az 1956-os forradalom emlékére összeállított műsort mutattak be az ott élő magyaroknak. 2013-ban, majd 2014-ben is meghívták Kanadába, ahol Fehér Nórával lépett fel nagy sikerrel.
Számos helyre hívják, fellépése mindenütt nagy érdeklődésre tart számot. 2013-től már hangszeres zenészként is jelentkezik, akusztikus gitáron játszva, verséneklő együttessel igyekszik magyar költők megzenésített verseit megismertetni a közönséggel.