Vissza
Galéria - Előadói estek 2010
Galéria - Koncertek 2012
Galéria -
Vadkerti Imre és barátai koncert 2012
Galéria - Koncertek 2013
Galéria -
Vadkerti Imre és barátai koncert 2013
Galéria -
Vadkerti Imre és barátai koncert 2013
Mitrov Gabriella fotói
Galéria - Koncertek 2014
Galéria -
Vadkerti Imre és barátai koncert 2014
Galéria - Koncertek 2015
Galéria - Koncertek 2016

2010 márciusától az István, a király előadások mellett újra előtérbe kerültek az élőzenekaros koncertek is. Vadkerti Imre előadói esteken lépett föl Felvidéken és az anyaországban, az őt kísérő zenekarban régi zenész társaival. A koncerteken több oldalát is megmutatta, a műsoron egyaránt szerepeltek rock klasszikusok, valamint rockopera és musical részletek. Az előadói estek új lendületet adtak énekesi pályafutásának, műsorával mindenütt zajos sikert aratott.

2012. óta folytatódnak a zenekaros fellépések, immár Vadkerti Imre és a V-Band néven, lelkes fogadtatásra találva a közönség körében. A koncert programja folyamatosan bővül és színesedik, ugyanakkor a közönség által közkedvelt dalok továbbra is műsoron maradtak.

2012 szeptemberében különleges produkcióra került sor a komáromi Magyar Lovas Színházban: Vadkerti Imre nagyszabású koncertet adott zenész barátaival. A lendületes, látványos, igényes zenei produkció maradandó élményt nyújtott a közönségnek.

A koncert 2013-ban újra megrendezésre került, sztárvendégek közreműködésével, megismételve az előző év sikerét és gazdagítva mindkét Komárom kulturális életét.