Vissza
A kezdetek
Előadói estek, koncertek
Egyéb fellépések
Kormorán
Harmónia-díj 2013; 2016
Itt élned, halnod kell 2016
A zene gyermekkora óta meghatározó szerepet tölt be életében. Hangi adottságai és énekesi tehetsége révén minden műfajban otthonosan mozog, a rockzenétől az operetten át a musical világáig.

Már iskolás korától kezdődően számos rendezvényen fellépett, zenész társaival élményt jelentő szórakozást nyújtva a közönségnek, és megalapozva a későbbi éveket. Első együttese Alfa-rock néven született meg, azután 1998-ban barátaival megalakította a Friends zenekart, amellyel Felvidék-szerte ismertséget szereztek, és sok éven át nagy sikerrel zenéltek együtt.

Miután az István, a király jubileumi előadássorozatában eljátszotta Koppány szerepét, 2010-ben új lendületet adva énekesi pályafutásának előadói esteket tartott, zenész barátaiból álló kísérő zenekarával zajos sikereket aratva Felvidéken és az anyaországban.

Énekesi pályafutásában mérföldkövet jelentett, hogy 2011-ben a ma már több, mint negyvenéves múltra visszatekintő legendás Kormorán együttes szólóénekese, frontembere lett. Egyéniségével és tehetségével töretlenül és hitelesen képviseli a zenekar szellemiségét és az általa hordozott kulturális értékeket.

Amellett, hogy a Kormorán zenekarban énekel, jelenleg is ad önálló műsorokat, valamint zenekar által kísért saját koncerteket. 2013. óta új, verséneklő formáció tagjaként is hallhatjuk, akusztikus hangzású koncerteket adva.

Kétszeres Harmónia díjas előadóművész.

2014-ben megjelent első szólóalbuma, Sólyom szárnyán címmel, amelyen válogatás hallható eddigi pályafutásának sikeres dalaiból.