Vissza
A kezdetek
Társulat

István, a király
"Koppány"
Leányvásár
"Tom Miggles"
Trója
"Agamemnón"
Honfoglalás
"Árpád"
Az utolsó betyár
"A bíró"
János vitéz
"Bagó"
Kincsem
"Gróf"

Első színpadi szerepét a komáromi Jókai Színházban játszotta, ezt követően pályafutása a Kis-Duna Menti Rockszínházban és az Érsekújvári Rockszínpadon folytatódott, az itt megformált szerepek készítették elő sikeres színházi karrierjét. A kezdeti időszakban is emlékezetes alakításokat nyújtott ismert musicalek főszerepében.

2007-ben jelentkezett a Magyar Televízió Társulat című válogató műsorába, ahol a megmérettetés során elnyerte Koppány szerepét az István, a király című rockopera huszonöt éves jubileumi előadásában. Ez a szerep hozta meg számára a Kárpát-medencei ismertséget.

Sokoldalú tehetségét bizonyítva kirándulást tett az operett világába is, 2009-ben bonviván szerepben lépett a Pécsi Nemzeti Színház színpadára a Leányvásár című nagyoperettben.

2010-től 2013-ig a szigetszentmiklósi Sziget Színház művészeként az ország számos színpadán aratott sikert.
2010. óta játszik a komáromi Magyar Lovas Színházban, ahol nagy formátumú karakterek, történelmi személyiségek megformálásával vált a színház vezető művészévé. 2011-ben, majd az azt követő években többször megformálta Árpád vezér alakját a Honfoglalás című rockoperában, akinek alakja azóta is az ő nevéhez fűződik. Sikeres alakításai közé tartozik a Tróját meghódító Agamemnón király a Trója című rockoperában, valamint a zsarnok bíró szerepe Az utolsó betyár című népi rockoperában. A 2013-ban bemutatott János vitéz című népszerű daljátékban érett színészi játékkal alakította Bagó szerepét. 2014-ben a Kincsem című zenés játék főszerepében a grófot személyesítette meg.
2013-ban, a darab bemutatásának harmincadik évfordulóján Kolozsváron színpadra állították az István, a király című nemzeti rockoperánkat, amelyben kiforrott alakítással keltette életre korábbi nagy sikerű szerepét, Koppány vezért. Az erdélyi sikert követően ezzel a szereppel ismét közönség elé lépett Felvidéken, majd Magyarországon is.